VIDIM BOLJE. STVARAM VIŠE.

Spoznaja da pravilna korekcija vida može doprineti oslobađanju čovekovog punog potencijala učinila nas je vodećom firmom na tržištu.

 

Spoznaja da pravilna korekcija vida može doprineti oslobađanju čovekovog punog potencijala učinila nas je vodećom firmom na tržištu. 

 

 KROZ INOVACIJE OSTVARUJEMO NAŠU MISIJU 

Naše oči su različite kao što su i otisci prstiju. Životni stil svakog od nas takođe je različit. Zato u Essiloru rešenja za bolji vid prilagođena su vašim potrebama. 

Naš jedinstveni inovacijski proces usmeren na ljude: Live Optics ™, zahvaljujući kombinaciji  naših vrhunskih stručnjaka i saradnji sa najuglednijim specijalistima na području brige o vidu omogućuje nam pružanje najboljeg rešenja i usluge za kvalitetan vid koji nadilazi sočiva.

Testiranje sočiva - Inovacija je u centru svega što radimo u Essiloru

ISTINSKA INOVACIJA KOJU MOŽETE DA VIDITE, KOJU STE VI ODOBRILI

Essilor je razvio  Live Optics ™,  istraživačku metodu koja uključuje iskustva nosioca sa njihovim naočarima u svakodnevnom životu kako bi sočiva kontinuirano poboljšavali i uvodili potrebne inovacije. Ispunjavamo više od industrijskih standarda. Ispunjavamo vaša očekivanja.

Live Optics ™ - Inovativan način za testiranje Essilorovih sočiva

 

KOMPLETAN RASPON REŠENJA ZA INDIVIDUALNI VID SVAKOG NOSIOCA NAOČARA 

Svako sočivo koje stvorimo kombinacija je više komplementarnih tehnologija koje koriguju vaš vid, štite vaše oči od štetnog svetla i poboljšavaju jasnoću vida.

Eyezen

Eyezen

Korigujte svoj vid

Mogofokalna sočiva za korekciju vida. Odmaraju oči za vreme dugog gledanja u ekran - uživajte u digitalnom životu, uz odmorne oči.

Streetlife

Streetlife

Korigujte svoj vid

Progresivna sočiva specijalno dizajnirana za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača.

Varilux

Varilux

Korigujte svoj vid

Varilux je progresivno sočivo za korekciju vida. To znači da možete da vidite na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Xperio

Xperio

Zaštitite svoj vid

Sa sunčanim sočivima najbolje ste zaštičeni na otvorenom prostoru. Dostupna su u velikom rasponu boja, sa polarizacijom i efektom ogledala.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaštitite svoj vid

Sa Eye Protect Systemom ukomponovanim u sočivu dobijate svakodnevnu zaštitu od štetnog plavog svetla i UV zraka.

Transitions

Transitions

Zaštitite svoj vid

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimalizuje količinu svetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Crizal

Crizal

Bolja jasnoća

Kombinujte Crizal kako biste dobili celokupno rešenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaša sočiva od neprijatelja vida.

Optifog

Optifog

Bolja jasnoća

Bez zamagljivanja čak i u ekstremnim uslovima.

Potražite Essilor sočiva kod svog optičara

PRONAĐITE OPTIKU