Vaš život i oči 2 min Vreme čitanja

UŽIVAJTE U ISTINSKOJ LEPOTI SUNCA UZ KVALITETNU ZAŠTITU ZA OČI

Deli

Ako imate naočare sa dioptrijom u zatvorenom prostoru, zašto ne biste imali i sunčane naočare s vašom dioptrijom napolju? Da li je vaš vid manje važan kada ste na otvorenom?

Uskladite vaše aktivnosti na suncu sa potrebama vašeg vida noseći Essilor Xperio sunčane naočare sa Crizal®Sun XProtectdoradom!

Ova kombinacija pruža vam najbolju UV zaštitu uz jasan vid i atraktivan dizajn, bez kompromisa.

Dizajnirane da traju

Crizal®Sun XProtect uz Ionic Shield™ Technology štiti od ogrebotina i prljavštine zbog čega će vaša sočiva za sunčane naočare biti trajnija i otpornija. Kako biste dugo uživali u njihovim prednostima, odložite ih u futrolu kada ih ne korisite i brišite ih krpicom koju ste dobili uz svoja sočiva sa Crizal®Sun XProtect doradom.

Crizal Sun XProtect

Zaštita

Zaštita od čestica peska i prašine, kao i kapljica vode

Otpornost

Zaštita od ogrebotina i prljavštine

Izdržljivost

Izuzetno izdržljiv sloj za izazovne aktivnosti na suncu

Najbolja zaštita za najbolji vid

Četvrtaste, okrugle, aviator, mačkaste...sunčane naočare su neizostavan modni detalj na suncu.
Međutim, sunčane naočare su puno više od trendi dizajna; pružaju kvalitetan i oštar vid na suncu uz neophodnu zaštitu od štetnih UV zraka, prašine i prljavštine.
Za većinu sunčanih naočara na kojima piše da blokiraju 100% UV, to se odnosi samo na prednju površinu sočiva. Crizal®Sun XProtect dorada pruža obostranu zaštitu i na prednjoj i na zadnjoj površini šta doprinosi optimalnoj zaštiti oka kao i udobnosti vida na otvorenom.

naočare

Omogućite pun potencijal svom vidu i uživajte bezbrižno u aktivnostima na suncu noseći Xperio sunčane naočare sa Crizal®SunXProtect doradom!

Moglo bi vas interesovati!

Vaš život i oči

ODABIR NAJBOLJIH SOČIVA ZA SPORT

Ovde možete pronaći vodič za vizualna rešenja koja će odgovarati vašem životnom stilu. Ova zbirka članaka napisana je kako bi vam pomogla u traženju više informacija o odabiru pravih sočiva za vaš životni stil, bilo da se radi o sportskim aktivnostima ili vožnji.

Vaš život i oči 5 Vreme čitanja

SAVRŠENA ZAŠTITA + DUGOTRAJNOST

Kvalitetne sunčane naočare su mnogo više od običnog modnog dodatka. One štite oči i nežnu kožu oko očiju od štetnih UV zraka koje mogu izazvati trajne posledice po zdravlje našeg organizma.