Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

INTELIGENTNO REŠENJE ZA POTPUNU ZAŠTITU OD ŠTETNOG SVETLA TOKOM CELOG DANA

Deli

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, Transitions sočiva za naočare nude jedinstveno rešenje za dinamično upravljanje svetlom.

Zašto odabrati Transitions?

Kao što se mi prilagođavamo različitom dobu dana i različitim temperaturama, tako se naše oči prilagođavaju različitim svetlosnim uslovima, iako mi i ne primećujemo koliko je to za njih naporan zadatak. Olakšajte vašim očima, probajte Transitions inteligenta sočiva za naočare koje rade umesto vas. Pružaju udoban pogled uz potpuno prilagođavanje iz svetlijih u tamnije prostore.

Tajna zdravog i udobnog pogleda leži u brizi za vid

Svetlo je izvor života i različitih užitaka, ali može biti i invazivno za naše oči, posebno danas kada živimo ubrzano. U konstantnom smo pokretu: vožnja u autu, posao, sportske aktivnosti, porodična druženja, pregršt promena u jednom satu i danu. Upravo takav životni stil je još naporniji za naše oči, a da se na kraju dana ne biste osećali umornije nego što jeste, probajte Transitionsjedne naočare za sve svetlosne uslove.

Osetite razliku u pogledu!

Pametne naočare sa Transitions inteligentnim sočivima za naočare su osmišljene za današnje savremeno okruženje, brzo prilagođavanje u različitim svetlosnim uslovima. Automatski se prilagođavaju svetlosnim uslovima sa bržim prelazom iz tamnog na svetlo. Za brzo prilagođavanje oka, za brzi život, za noć i dan, za unutrašnje i spoljašnje okruženje.

Sva Transitions sočiva za naočare pružaju:

  • 100% UVA I UVB zaštitu
  • 100% inteligentna
  • 100% trendi
  • 100% bez brige

U zavisnosti od potreba vašeg vida, izaberite:

Moglo bi vas interesovati!

Vaš život i oči 5 min Vreme čitanja

Kako ograničiti vreme provedeno ispred ekrana

Usporite malo sa svojim digitalnim životom i dajte očima da predahnu od štetnog plavog svetla sa ekrana. S obzirom da plavo svetlo ima uticaj na ritam spavanja i buđenja, preterana upotreba ekrana može dovesti do problema sa snom.

Vaš život i oči

PO ČEMU SE POLARIZOVANA SOČIVA RAZLIKUJU OD UOBIČAJENIH SUNČANIH NAOČARA

Zaštita očiju od sunca ključna je za održavanje zdravog vida smanjenjem rizika od očnih bolesti poput katarakte. Sunčane naočare jedan su od najboljih načina da zaštitite svoj vid, kao i da ostanete izvan direktnog sunca kada je to moguće. Međutim, postoji toliko mogućnosti kada je reč o sočivima za zaštitu od sunca da je teško znati koje su pravi izbor za vaš životni stil.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

VODITE BRIGU O ZDRAVLJU SVOJIH OČIJU

Mi, ljudska bića, oduvek se prilagođavamo promenama koje nastaju oko nas. Da bismo sprečili oštećenja očiju, važno je da ih zaštitimo, zbog toga moramo naučiti da se prilagodimo novom načinu života.