Vaš život i oči

Početna stranica za priče, edukaciju o zdravlju očiju, modi za okvire i još mnogo toga. Istražite naše članke i teme.

Vaš život i oči

Šta čini Eyezen sočiva tako jedinstvenim?

Monofokalna sočiva su veoma popularno i uspešno rešenje za stanja vida kao što su kratkovidost, dalekovidost i astigmatizam. Sa jednom dioptrijom preko cele površine sočiva, mogu vam pomoći da vidite udaljene objekte ili one bliže vama, u zavisnosti od vaših potreba.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

Naočare protiv glavobolje

Glavobolje su uobičajene, ali mogu biti neverovatno neprijatne i dosadne. Svako je bar jednom u životu doživeo glavobolju, ali da li ste znali da rešenje mogu biti naočare?

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

PROMENA VIDA POSLE 40-ih

Prirodno je da se oči vremenom menjaju. A najveće promene vida dešavaju se tokom 40-ih i 50-ih godina. Pobrinite se da idete na redovne preglede očiju jer na njima neće testirati samo vaš vid već i zdravlje vašeg oka.

Vaš život i oči

ZAŠTITA OČIJU ZA VREME PANDEMIJE

Ljudski organizam različito reaguje na viruse, u zavisnosti od osetljivosti i stanja svakog pojedinca. Zato je od izuzetne važnosti pridržavati se pravilnih mera zaštite kako bi ostali sigurni i zdravi.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

VODITE BRIGU O ZDRAVLJU SVOJIH OČIJU

Mi, ljudska bića, oduvek se prilagođavamo promenama koje nastaju oko nas. Da bismo sprečili oštećenja očiju, važno je da ih zaštitimo, zbog toga moramo naučiti da se prilagodimo novom načinu života.

Vaš život i oči 5 Vreme čitanja

SAVRŠENA ZAŠTITA + DUGOTRAJNOST

Kvalitetne sunčane naočare su mnogo više od običnog modnog dodatka. One štite oči i nežnu kožu oko očiju od štetnih UV zraka koje mogu izazvati trajne posledice po zdravlje našeg organizma.