Vaš vid

Početna stranica za priče, edukaciju o zdravlju očiju, modi za okvire i još mnogo toga. Istražite naše članke i teme.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

PROMENA VIDA POSLE 40-ih

Prirodno je da se oči vremenom menjaju. A najveće promene vida dešavaju se tokom 40-ih i 50-ih godina. Pobrinite se da idete na redovne preglede očiju jer na njima neće testirati samo vaš vid već i zdravlje vašeg oka.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

VODITE BRIGU O ZDRAVLJU SVOJIH OČIJU

Mi, ljudska bića, oduvek se prilagođavamo promenama koje nastaju oko nas. Da bismo sprečili oštećenja očiju, važno je da ih zaštitimo, zbog toga moramo naučiti da se prilagodimo novom načinu života.

Vaš život i oči 5 Vreme čitanja

SAVRŠENA ZAŠTITA + DUGOTRAJNOST

Kvalitetne sunčane naočare su mnogo više od običnog modnog dodatka. One štite oči i nežnu kožu oko očiju od štetnih UV zraka koje mogu izazvati trajne posledice po zdravlje našeg organizma.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

KAKO SPREČITI ZAMAGLJIVANJE NAOČARA

U trenutnoj situaciji maske za lice su postale neizbežan dodatak svakog izlaska izvan svog doma, za vlastitu dobrobit kao i za dobrobit ljudi oko vas. Međutim nošenje maski istovremeno donosi i neke neugodnosti među kojima su zamagljenje naočara. Što možemo učiniti da to sprečimo?

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

Pokreni se... proveri svoj vid!

Bilo koji drugi osećaj, osim ovoga da je ova godina ista kao i sve godine do sada, bio bi bliži istini. Obeležio nas je Covid, kojeg je pratilo ograničenje kretanja. Kad smo već pomislili da se vraćamo normalnom životu, došlo je vreme: povratak u školu. Povratak na posao. Nosi masku. Budi oprezan. Vodi računa o sebi i drugima.