Vaš vid

Početna stranica za priče, edukaciju o zdravlju očiju, modi za okvire i još mnogo toga. Istražite naše članke i teme.

Vaš život i oči

VI ODABERITE STIL, MI ĆEMO SE POBRINUTI ZA ZAŠTITU

Sunčane naočare koje ste upravo kupili mogu izgledati super cool, ali sačuvajte ih za selfije ako ne filtriraju štetne UV zrake sunca. Nisu sve sunčane naočare jednake. Bilo da su vintage, jeftine, skupe ili polarizovane, one mogu, ali i ne moraju obaviti svoj posao zaštite Vaših dragocenih očiju.

Vaš život i oči

Šta čini Eyezen sočiva tako jedinstvenim?

Monofokalna sočiva su veoma popularno i uspešno rešenje za stanja vida kao što su kratkovidost, dalekovidost i astigmatizam. Sa jednom dioptrijom preko cele površine sočiva, mogu vam pomoći da vidite udaljene objekte ili one bliže vama, u zavisnosti od vaših potreba.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

Naočare protiv glavobolje

Glavobolje su uobičajene, ali mogu biti neverovatno neprijatne i dosadne. Svako je bar jednom u životu doživeo glavobolju, ali da li ste znali da rešenje mogu biti naočare?

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

PROMENA VIDA POSLE 40-ih

Prirodno je da se oči vremenom menjaju. A najveće promene vida dešavaju se tokom 40-ih i 50-ih godina. Pobrinite se da idete na redovne preglede očiju jer na njima neće testirati samo vaš vid već i zdravlje vašeg oka.

Vaš život i oči 3 min Vreme čitanja

VODITE BRIGU O ZDRAVLJU SVOJIH OČIJU

Mi, ljudska bića, oduvek se prilagođavamo promenama koje nastaju oko nas. Da bismo sprečili oštećenja očiju, važno je da ih zaštitimo, zbog toga moramo naučiti da se prilagodimo novom načinu života.