Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj
Essilor Srbija > SOČIVA > DORADE > Crizal Transitions
Crizal Transitions
1 sočivo - zaštita tokom celog dana
 SEAN-Transitions-Signature-Graphite-Green-Clear-low.jpg SEAN Transitions Signature Grey Full.JPG
                                Prozirna unutra                                                                                    Tamne napolju

 


2016 gif female faceàface brown white background.gif2016 gif female faceàface grey white background (2).gif2016 gif female icberlin graphite green white background.gif


Crizal Transitions sočiva su dostupna u braon, sivoj i grafitno zelenoj boji, u čitavom rasponu dizajna, materijala i dioptrija (monofokalna sočiva, bifokali i Varilux progresivna sočiva), odgovaraju svim vrstama ramova.Uživajte u celodnevnoj zaštiti i pogodnostima Crizal Transitions sočiva!

 

Proizvedena od strane vodećeg svetskog proizvođača oftalmoloških i fotoosetljivih sočiva, Crizal Transitions sočiva vam pružaju optimalno rešenje za vid tokom celog dana.

Savršeno prozirna u zatvorenom prostoru, spontano se prilagođavaju izmenjenim svetlosnim uslovima, uz brzu aktivaciju na suncu za manje od 60 sekundi.

Jasan vid u svim svetlosnim uslovima

Crizal Transitions sočiva vam pružaju najdugotrajniju jasnoću vida štiteći vas od 5 neprijatelja vida kao i od štetnih UV zraka.

 

Crizal Transitions sočiva za decu, odrasle i starije

Crizal Transitions sočiva odgovaraju nosiocima svih uzrasta pružajući svakodnevnu zaštitu i udobnost. Naročito su pogodna za decu s obzirom da su njihove oči tri puta više podložne riziku oštećenja usled delovanja štetnih UV zraka jer se njihova očno sočivo ne razvija u potpunosti sve do 12 godine.
$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Štampa
Štampa
Poslati
Pošalji prijatelju
SmanjenjePovećanje
Veličina teksta