Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj
Essilor Srbija > SOČIVA
Sočiva
 
Otkrijte kompletan raspon Essilor sočiva

Sočivo je jedinstvena kombinacija:
  • Površine odnosno dizajna koji omogućuje korekciju vašeg vida. Svaka vrsta potrebne korekcije se rešava sa definisanim dizajnom, npr. monofokalna i progresivna sočiva, personalizivona sočiva, sočiva za rad ispred kompjutera
  • Materijal: glavna komponenta sočiva. Od njegovog izbora će zavisiti estetika, težina i otpornost sočiva
  • Dorada se nalazi na prednoj i zadnjoj površini sočiva i predstavlja dodatnu vrednost vašeg sočiva: protiv blještanja, prljavštine, ogrebotina, zamagljivanja, itd

U Essilor-u, bez obzira na zahteve vašeg vida i vaše godine, imamo pravo rešenje za vas! Otkrijte kompletan raspon rešenja iz Essilor-a!

PERSONALIZACIJAEssilor nudi više vrsta personalnih sočiva: Eye Code, Položaj i ponašanje, Prilagođavanje prema okviru
PROGRESIVNA SOČIVAProgresivna sočiva nude mekan prelaz od vida na daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizinu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije.
REŠENJA ZA RAD ISPRED KOMPJUTERABez obzira na vaše godine i probleme sa vidom, Essilor Computer sočiva će odgovoriiti na vaše individualne potrebe. Essilor Computer sočiva smanjuju napetost vaših očiju pružajući jasniji i udobniji vid.
MONOFOKALNA SOČIVAMonofokalno sočivo je sočivo koje ima istu dioptriju preko čitave površine. Koristi se za korekciju "jednostavnih" problema sa vidom kao što su miopija, hiperopija, astigmatizam.
MATERIJALIKao što postoji više materijala za ramove - metal, plastika i dr. - tako postoji više vrsta materijala za izradu sočiva. Izbor materijala ima veliki uticaj na estetiku, debljinu i izdržljivost sočiva.
DORADEZasnovane na najnaprednijoj tehnologiji, Essilor-ove višeslojne anti-refleksne dorade nanose se na oftalmološka sočiva donoseći svakodnevnu udobnost vida nosiocu. Uzmite najbolje od svojih sočiva, Essilor sočiva sa doradama.
SUNCE I BOJE Zaštite svoje oči od UV zračenja! Odaberite sunčana, fotoosetljiva ili polarizaciona sočiva.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Štampa
Štampa
Poslati
Pošalji prijatelju
SmanjenjePovećanje
Veličina teksta