VERUJEMO DA JE PRAVILNA KOREKCIJA I PREVENCIJA KLJUČ DOBROG VIDA

Naša misija je kvalitetniji život kroz bolji vid

Saznajte više o našim sočivima

 

To ostvarujemo kreiranjem inovativnih sočiva skrojenih po meri svakog pojedinca, u zavisnosti od potreba i stila života. 

Motivaciju pronalazimo u činjenici da je dobar vid ključan za dobrobit kvaliteta života. Dobar vid nam omogućuje da učimo, radimo, u interakciji smo sa svime što nas okružuje. 

Svi zaslužuju dobar vid. 

Naša sočiva se dizajniraju u Francuskoj, a distribuiraju širom sveta. 

  

INOVACIJA 

Naša sočiva se razvijaju sistematski, testiraju ih i vrednuju nosioci naočara kao što ste vi, zato što je naš cilj da stvorimo inovaciju koja služi vama. Vaše zadovoljstvo je istinska potvrda naših napora. 

Prateći sociološke trendove, kao što su starenje populacije, sve veći broj ljudi kojima je potrebna korekcija vida ili nove navike nosioca, nastojimo da odgovorimo na izazove koje te promene donose za vid i zdravlje očiju.  

Inovacija

  

ODRŽIVOST 

Verujemo u pravednu i održivu budućnost u kojoj svaka osoba ima dostupnu primarnu brigu za svoj vid. Naša ambicija je da iskorenimo ili da svedemo na minimum loš vid.  

Od 2013., kompanija poseban fokus ima na 2.5 milijarde ljudi koji nemaju korigovan vid bez obzira da li je razlog nedostupnost odlaska kod stručne osobe na proveru vida ili sami nisu svesni da im je korekcija potrebna. 

Naši ciljevi održivosti idu dalje od same uključenosti kompanije i programa. Uvek nastojimo da optimalizujemo svoj uticaj na okolinu i učestvujemo u dijalogu sa našim brojnim deonicima kako bismo podržali etičke poslovne odnose. 

Verujemo u pravednu i održivu budućnost u kojoj svaka osoba ima dostupnu primarnu brigu za svoj vid

 

NAŠI PARTNERI 

Kontinuirano sarađujemo sa nekim od najrespektabilnijih stručnjaka na području optike koji sprovode napredne preglede oka i pružaju vodeće usluge u struci. 

Kontinuirano sarađujemo sa nekim od najrespektabilnijih stručnjaka na području optike koji sprovode napredne preglede oka i pružaju vodeće usluge u struci.

 

KOMPLETAN RASPON REŠENJA ZA VID PRILAGOĐEN SVAKOM POJEDINCU 

Svako naše sočivo kombinacija je više komplementarnih tehnologija koje koriguju vaš vid, štite vaše oči i pružaju vam potrebnu jasnoću vida. 

Eyezen

Eyezen

Korigujte svoj vid

Mogofokalna sočiva za korekciju vida. Odmaraju oči za vreme dugog gledanja u ekran - uživajte u digitalnom životu, uz odmorne oči.

Streetlife

Streetlife

Korigujte svoj vid

Progresivna sočiva specijalno dizajnirana za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača.

Varilux

Varilux

Korigujte svoj vid

Varilux je progresivno sočivo za korekciju vida. To znači da možete da vidite na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Xperio

Xperio

Zaštitite svoj vid

Sa sunčanim sočivima najbolje ste zaštičeni na otvorenom prostoru. Dostupna su u velikom rasponu boja, sa polarizacijom i efektom ogledala.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaštitite svoj vid

Sa Eye Protect Systemom ukomponovanim u sočivu dobijate svakodnevnu zaštitu od štetnog plavog svetla i UV zraka.

Transitions

Transitions

Zaštitite svoj vid

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimalizuje količinu svetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Crizal

Crizal

Bolja jasnoća

Kombinujte Crizal kako biste dobili celokupno rešenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaša sočiva od neprijatelja vida.

Optifog

Optifog

Bolja jasnoća

Bez zamagljivanja čak i u ekstremnim uslovima.

Potražite Essilor sočiva kod svog optičara

PRONAĐITE OPTIKU