Inovacija

Ne postoji stvarna inovacija osim one koju vi doživljavate i odobravate.

 

LIVEOPTICS

Naš inovacijski proces inspirisan je vašim životom.

Možda sva sočiva izgledaju isto ali nisu sva jednako napravljena. Essilorova sočiva sistematski su razvijana, testirana i odobrena od strane nosioca kao šo ste vi. Želimo da stvorimo  proizvode koji su prilagođeni vama, naše inovacije su vođene vašim potrebama. Vaše odobravanje potvrđuje naše inovacije.

 

INSPIRISANO VAŠIM  POTREBAMA

80% informacija koje primate dolazi kroz vaše oči, a 40% vaše aktivnosti u mozgu je posvećeno vidu. Zato su visokokvalitetna sočiva toliko važna i to je razlog zašto Essilor neprestano nastoji da reši sve kompleksne oblike vida.

Budući da ne živite u laboratoriji, Essilor sarađuje sa nosiocima naočara kako bi ispitao njihove vizuelne navike i testirao naše proizvode u stvarnim životnim situacijama. U našim sistemima HouseLab ™ i CarLab ™ pokrećemo širok raspon testova za posmatranje i snimanje načina na koji hodate, vozite, čak kuvate i koristite digitane zaslone u svakodnevnim situacijama.

Osoba nosi Essilor sočiva

STVORENE POMOĆU NAPREDNE TEHNOLOGIJE

Naši istraživači prikupljaju fiziološke, biometrijske i podatke o ponašanju nosioca; belže specifičnosti koje su u skladu sa vizuelnim i posturalnim potrebama svake osobe. To je učinjeno na multi-senzorni način putem digitalnih tehnika kao što su 3D virtualna stvarnost i simulacije.

Naši istraživači prikupljaju fiziološke, biometrijske i podatke o ponašanju nosioca

VI STE NA PRVOM MESTU

Pre svakog lansiranja inovacija na sočivima sprovode se testovi na stvarnim nosiocima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju vas, vaše potrebe i stil života. Budući da je jedini pravi dokaz prednosti za nosioca sam korisnik, od 2004. godine, Essilor sprovodi sistemska testiranja na svojim vodećim brandovima Varilux, Crizal i Xperio® pre predstavljanja na tržište.

Varilux, Crizal i Xperio® pre predstavljanja na tržište

 

KOMPLETAN RASPON REŠENJA POSVEĆENIH INDIVIDUALNIM POTREBAMA

18, 981 osoba

testirala je Essilorova sočiva

14, 185 osoba

testrialo je i ocenilo Essilorova sočiva u stvarnim uslovima

312 studija

na Essilorovim sočivima sprovedeno je uz pomoć nosilaca

Eyezen

Eyezen

Korigujte svoj vid

Mogofokalna sočiva za korekciju vida. Odmaraju oči za vreme dugog gledanja u ekran - uživajte u digitalnom životu, uz odmorne oči.

Streetlife

Streetlife

Korigujte svoj vid

Progresivna sočiva specijalno dizajnirana za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača.

Varilux

Varilux

Korigujte svoj vid

Varilux je progresivno sočivo za korekciju vida. To znači da možete da vidite na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Xperio

Xperio

Zaštitite svoj vid

Sa sunčanim sočivima najbolje ste zaštičeni na otvorenom prostoru. Dostupna su u velikom rasponu boja, sa polarizacijom i efektom ogledala.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaštitite svoj vid

Sa Eye Protect Systemom ukomponovanim u sočivu dobijate svakodnevnu zaštitu od štetnog plavog svetla i UV zraka.

Transitions

Transitions

Zaštitite svoj vid

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimalizuje količinu svetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Crizal

Crizal

Bolja jasnoća

Kombinujte Crizal kako biste dobili celokupno rešenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaša sočiva od neprijatelja vida.

Optifog

Optifog

Bolja jasnoća

Bez zamagljivanja čak i u ekstremnim uslovima.

Potražite Essilor sočiva kod svog optičara

PRONAĐITE OPTIKU