Korigujte svoj vid

Transitions® Xtractive® Polarized™

Otkrijte Transitions inovaciju: XTRactive® Polarized™, fotoosjetljiva sočiva za naočare sa jedinstvenom tehnologijom polarizacije.

Prednosti

NEUPOREDIV UČINAK

Na otvorenom, Transitions® XTRActive® Polarized™ sočiva izuzetno potamne (do kategorije 3) i postaju polarizovane, gotovo eliminišući odsjaj.

MAKSIMALNO ISKUSTVO KVALITETNOG VIDA

Zahvaljujući polarizaciji Transitions® XTRActive® Polarized™ sočiva za naočare garantuju oštriji I precizniji vid, bolju vidljivost i življe boje.

ZAŠTITA OD UV I ŠTETNOG PLAVOG SVETLA

Optimalna zaštita od UV zraka i štetnog plavo-ljubičastog svetla.

BEZ OGRANIČENJA U AUTOMOBILU

Iza vetrobranskog stakla, automatski potamnjuju u zavisnosti od intenziteta svetla, ali omogućavajući dobro čitanje ekrana i navigacijskog uređaja.

BRINITE O SVOJIM OČIMA SVE VREME

Vaše oči su svakodnevno pod stresom i odolevaju raznim iskušenjima, suočavajući se sa promenama svetla i odsjajem. U istom danu možete preći iz zatvorenog, tamnog prostora do otvorenog sa jakim suncem, od stola sa izraženim LED osvetljenjem do blistavog zalaska sunca u automobilu.

Transitions® XTRactive® Polarized™ sočiva nude zaštitu od svakodnevnog odsjaja, čak i tokom vožnje.

Virtuelno isprobajte svoje Transitions Style Mirrors naočare

Isprobajte svoja Essilor Transitions Style Mirrors sočiva virtuelno sa odabranim okvirom i otkrijte oblik koji najbolje odgovara Vašem obliku lica i stilu. Zatim sačuvajte sliku, preuzmite i podelite sa prijateljima.

Virtuelno isprobajte svoje Transitions Style Mirrors naočare

 

Za osobe koje su redovno izložene intenzivnom jakom svetlu i žele dodatnu zaštitu od odsjaja, Transitions XTRActive® asortiman sada uključuje Transitions XTRActive® Polarized™ sočiva za naočare. Njihova jedinstvena tehnologija polarizacije smanjuje odsjaj. Unutra su tamne, a napolju svetle, sa nežnom nijansom boje kako bi zaštitile vaše oči od štetnog plavog svetla.

Kod kuće ili u kancelariji, Transitions XTRActive® Polarized™ sočiva filtriraju do 35%* štetnog plavog svetla koje emituju LED diode iz sve ambijentalne rasvete i svih vaših elektronskih uređaja. U vašim aktivnostima na otvorenom, pojačana zaštita od odsjaja čini vaša sočiva izuzetno tamnima i doprinosi zaštiti od plave svetlosti koju emituje sunce filtriranjem više od 90%*.

*Zaštita od štetne plave svetlosti (380 nm do 460 nm) na 23 °C, na sivim sočivima indeksa 1.5 i polikarbonata te u kategoriji fotoosetljivih sočiva za naočare od providnih do vrlo tamnih.

muskarac saTransitions XTRActive® Polarized™ sočiva za naočare

Potražite Essilor sočiva kod svog optičara

PRONAĐITE OPTIKU

Pitajte za Transitions Style Mirror rešenje kod svog optičara

Korigujte svoj vid

Varilux X series

Varilux X series je prvo Varilux sočivo koje osigurava najprirodniji položaj tela za svakodnevne aktivnosti.

Saznaj više

Korigujte svoj vid

Varilux E series

Varilux E series je progresivno sočivo dizajnirano za korekciju vida koje pruža stabilan i oštar vid od trenutka kada koristite svoje naočale.

Saznaj više

Korigujte svoj vid

Eyezen

Mogofokalna sočiva za korekciju vida. Odmaraju oči za vreme dugog gledanja u ekran - uživajte u digitalnom životu, uz odmorne oči.

Saznaj više