Transitions

Sa Transitions Light Intelligent tehnologijom, vaše naočare se automatski prilagođavaju količini svetla i istovremeno štite od štetnog plavog svetla. Odgovarajući na količinu svetla koje se nalazi oko vas, ova sočiva inteligentno menjaju svoju boju od prozirne do tamne kada ste na otvorenom prostoru i postaju ponovno prozirne kada se vraćate u zatvoren prostor. Dodatno, štite od UV zraka i štetnog plavog svetla.

Transitions Signature GEN 8

Najnovija generacija Transitions fotoosetljivih sočiva koja pružaju najbolju izradu bez obzira na svetlosne uslove i deo dana. Uz Transitions Signature GEN 8 vaše oči su potpuno zaštićene, a vid kvalitetan. Dostupna su u 3 klasične i 4 moderne boje, prilagođena svim generacijama i potrebama.

Transitions Style Mirrors

Sa fotoosetljivom tehnologijom u kombinaciji sa efektom ogledala (mirror) sigurno ćete biti zapaženi. Intenzitet boje sočiva prilagodiće se u zavisnosti da li se nalazite u zatvorenom ili na otovrenom prostoru dok je efekat ogledala postojan. Transitions Style Mirror dostupan je u 4 različite boje koje će naglasiti vaš stil.

Transitions Style Colours

Moderna fotoosetljiva tehnologija za sve koji svoj stil žele dodatno da naglase i poigraju se sa trendi sočivima koja daju dodatnu dozu ekstravagancije vašim naočarima. Dostupna u 4 različite boje koje odgovaraju svim stilovima.