Transitions

Transitions Light intelligent sočiva se automatski prilagođavaju promenljivim svetlosnim uslovima za optimalnu udobnost vašeg vida i savršen stil. Pored toga, pomažu u zaštiti od štetnog UV i plavo-ljubičastog svetla u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Transitions je fotoosetljivo sočivo za naočare koje preporučuju stručnjaci za vid širom sveta. Bez obzira da li želite naočare za svakodnevnu upotrebu, posebne naočare za vožnju ili moderan modni detalj koji će naglasiti vaš stil, postoji re

Transitions® Signature® Gen8™

Osmišljena kako bi vašim očima pružile bolji vid i zaštitu. Ovo su naša najprovidnija fotoosetljiva sočiva za naočare koje se najbrže prilagođavaju svetlosnim uslovima. Dostupna su u 7 različitih boja.

Transitions® Xtractive® New Generation

Fotoosetljive naočare koje se aktiviraju i unutar automobila. Aktiviraju se pod dejstvom UV zraka i vidljivog svetla. U zatvorenom prostoru imaju suptilnu nijansu boje, a na suncu su ekstra tamne za dodatnu zaštitu od jakog sunčevog svetla. Dostupne u 3 klasične boje.

Transitions® Xtractive® Polarized™

Transitions® XTRActive® Polarized™ sočiva za naočare: jedinstvena tehnologija polarizacije od sada je dostupna i u fotoosetljivim sočivima; od providnih u zatvorenom prostoru do tamnih, polarizovanih napolju. Dostupna u klasičnoj sivoj boji.