Essilor sočiva

Korigujte svoj vid

Osigurajte najbolja sočiva za korekciju vida u skladu sa svojim potrebama.

Korigirajte vid

Izbor sočiva sastoji se od tri dela. Najpre birate dizajn sočiva za korekciju vida koji odgovara vašoj dioptriji. Dioptriju vam ispisuje stručna osoba nakon pregleda vida. Vid možete korigovati sa monofokalnim (Eyezen™) ili progresivnim sočivima (Varilux®). Pitajte svog optičara za Essilor karticu autentičnosti.

Eyezen

Mogofokalna sočiva za korekciju vida. Odmaraju oči za vreme dugog gledanja u ekran - uživajte u digitalnom životu, uz odmorne oči.

Streetlife

Progresivna sočiva specijalno dizajnirana za vožnju. Vidna polja prilagođena potrebama vozača.

Varilux

Varilux je progresivno sočivo za korekciju vida. To znači da možete da vidite na blizinu, daljinu i sve između, bez napora.

Zaštitite svoje oči

Nemojte razmišljati samo o korekciji dioptrije. Odaberite sočiva koja će zaštiti zdravlje vaših očiju od štenih UV zraka i plavog svetla.

Xperio

Sa sunčanim sočivima najbolje ste zaštičeni na otvorenom prostoru. Dostupna su u velikom rasponu boja, sa polarizacijom i efektom ogledala.

Transitions

Iskoristite Transitions za bolji vid. Optimalizuje količinu svetla koja dopire do oka, Transitions smanjuje blještanje, umor i napetost oka.

Postignite jasan vid

Nemojte razmišljati samo o korekciji dioptrije, zaštitite oči od refleksije, prljavštine i ogrebotina za savršeno jasan vid. Gledajte svet kao savršenu sliku.

Crizal

Kombinujte Crizal kako biste dobili celokupno rešenje za vaš vid. Dorada koja poboljšava oštar vid i štiti vaša sočiva od neprijatelja vida.