VARILUX GARANCIJA PRILAGODBE

VARILUX GARANCIJA PRILAGODBE

Varilux garancija kvaliteta i zadovoljstva uključuje garanciju na prilagođavanje na sočiva i tako nudi dodatnu sigurnost. Adaptacija na ova sočiva je jednostavna i brza, ali ako se klijent ne navikne na svoja VARILUX® progresivna sočiva u roku od 60 dana, Essilor nudi zamenu za dva para monofokalnih sočiva ili par bifokalnih sočiva od istog materijala, dioptrije i završne obrade. Razlika u ceni se ne nadoplaćuje niti refundira.

Ostale važne informacije:

VARILUX PREMIUM GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Varilux Premium garancija zadovoljstva predstavlja dodatnu opciju za bezbednost svih Essilor brendiranih monofokalnih i progresivnih sočiva.

  • Garancija važi 2 godine od datuma kupovine i može se koristiti u slučaju bilo kakvog mehaničkog oštećenja (grebanje, pucanje, lomljenje itd.), uz predočenje plastične kartice sa podacima o proizvodu i vraćanje oštećenog proizvoda.
  • U slučaju da se kupljeni par Essilor sočiva na bilo koji način ošteti u roku od 2 godine garancije, dobićete novi par sočiva sa 75% popusta.
  • Zamenski par sočiva mora biti istog tipa proizvoda (isti indeks prelamanja, dioptrija, završna obrada, boja), a njihova cena se utvrđuje prema važećem katalogu proizvoda (dodatni popusti ne važe).
  • U slučaju da Essilor ne može da isporuči identičan proizvod, klijentu će biti ponuđen sličan proizvod u istom cenovnom rangu. Ukoliko klijent odabere skuplji proizvod, navedeni popust se odnosi na raspon cena sočiva na koje važi garancija, a razliku u ceni u potpunosti plaća kupac.
  • Može se koristiti jednokratno, za par sočiva na koji se odnosi, ne uključuje garanciju na okvir niti troškove servisa, a može se koristiti i u slučaju oštećenja samo jednog sočiva, pa zatim i drugog sočiva .

Da bi iskoristio popust, klijent mora da dostavi optici:

  • Oštećeno sočivo ili sočiva,
  • Plastična kartica sa informacijama o proizvodu.