Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj
Essilor Srbija > O NAMA > Essilor Srbija
Essilor Srbija
 
Essilor Optics d.o.o. - srpska filijala Essilor International, posluje u Republici Srbiji od 2007.g.  tako da već nekoliko godina pomera standarde i svest o kvalitetu vizuelnog zadovoljstva krajnjih korisnika i podržava edukaciju optičara i oftalmologa kako bi osigurali napredak u svojoj profesiji.

Svi zaposleni Essilor Optics d.o.o. konstantno se zalažu da celom tržištu i svim zainteresovanim građanima, posebno svojim kupcima, u skladu sa Essilor-ovim globalnim geslom "Da Svet vidite bolje" - pruže i dodatne informacije o svojim proizvodima i njihovoj ugradnji, kao i da ponude najbolje moguće praktično rešenje.

Naime, činjenica je da preko 80% informacija koje primamo iz "spoljašnjeg sveta" dolazi kroz čulo vida (oko) što naravno samo po sebi govori o jako velikoj važnosti tog organa ljudskog tela. I pored toga, smatramo da je dodatna obaveza u Essilor-u da stalno edukujemo tržište da je prilikom odabira dioptrijskih sočiva kvalitet izuzetno bitan, kako za decu tako i za odrasle. Na taj način će nosioci, osim estetskog kriterijuma i ugodnog nošenja, obezbediti i zaštitu od npr. UV zračenja, koja će im pomoći (starijim osobama) da bezbolnije savladaju "staračku dalekovidost" i da tako kvalitetnije reše neke svoje probleme sa vidom, bez obzira na uzrok.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Štampa
Štampa
Poslati
Pošalji prijatelju
SmanjenjePovećanje
Veličina teksta