Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj
Essilor Srbija > SOČIVA > PROGRESIVNA SOČIVA
Varilux - savršen vid na svim udaljenostima
 

Ako imate preko 40g. i imate probleme sa vidom, velika je verovatnoća da je u pitanju prezbiopija, uobičajeno slabljenje vida na blizinu. Ali imamo dobre vesti: danas postoji više rešenja nego ikada pre. Ne morate da nosite više pari naočara (za daljinu i čitanje) ili bifokalne naočare sa vidljivom linijom koje su nosili vaši roditelji. 

Progresivna sočiva nude mekan prelaz od vida na daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizinu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije. To znači da progresivna sočiva imaju progresivnu korekciju dioptrije (od vrha prema dnu sočiva), smanjuju napetost oka i omogućavaju najprirodniju korekciju vida.

Prva progresivna sočiva su se pojavila 1959.g., to je bilo Varilux sočivo. Od tada, Essilor kontinuirano radi na novim standardima  kako bi pacijentima prezbiopima osigurao najbolji kvalitet vida. Svaki dizajn Varilux sočiva prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja i ispitivanja na nosiocima kako bi nosiocima osigurali prirodan i kvalitetan vid.

Sa uvođenjem Varilux S Series sočiva, Essilor je otvorio novu stranicu u dugoj istoriji Varilux tehnoloških inovacija. Još od otkrića progresivnih sočiva, unapređeni su kvalitet i oštrina vida ovih sočiva ali uvek uz određene kompromise.

"Ne osećam se sigurno dok silazim niz stepenice."

"Dok pomeram glavu, osećam kao da se sve pomera a ne bi trebalo."

"Više ne uživam dok čitam jer moram stalno da pomeram glavu da bih jasno video/la ono što čitam."

Varilux S Series obezbeđuje jednostavan, prirodan vid. Ne morate više da razmišljate o tome!

Otkrijte prednosti Varilux S Series™! Varilux S Series raspon se sastoji od 3 izuzetna proizvoda:
Varilux S 4D, Varilux S f-360, Varilux S Design


ISKORISTITE IZUZETNU PONUDU

VARILUX_GIF-500x150_SRB.gif


Zašto smo Vam omogućili drugi par Varilux sočiva besplatno?

Svi koji nose naočare našli su se u situaciji da izgube, razbiju.... naočare, a neophodne su jer bez njih vid nije oštar i nije moguće obavljati svakodnevne aktivnosti. Takođe, aktivnosti koje su vezane za otvoreni prostor, izloženost jakom sunčevom svetlu zahtevaju adekvatnu zaštiitu kao i dobar vid. Sunčane naočare u Vašoj dioptriji bi sigurno pomogle.

Osim toga, imamo različite cipele, garderobu za posao,  odlazak u šetnju gradom, bavljene sportskim aktivnostima...zašto ne bi imali i različite naočare?

Imamo jedne oči, a kvalitetan vid je izuzetno važan za kvalitetan život!


Stručnjaci širom sveta i dalje preporučuju Varilux sočiva kao br.1 za korekciju prezbiopije. Sva Varilux sočiva se preporučuju sa Crizal Forte UV i odobrena su od strane nosilaca kao što ste vi!

Da biste osigurali prirodan vid, kontaktirajte svog oftalmologa ili optičara i pitajte ih koji je najbolji Varilux dizajn za vas.

Varilux S 4D Otkrijte neograničen refleksni vid sa Varilux S 4D! Najsavršenija personalna Varilux sočiva. Samo Varilux 4D vam pruža stabilnost u pokretu, široko polje vida i refleksni vid. Ekskluzivno za Visioffice vlasnike.
Varilux S f-360Varilux S f-360 sočiva predstavljaju prvi korak ka personalizaciji u okviru Varilux S Series, obzirom da ova sočiva uzimaju u obzir personalizovane parametre okvira i prirodnu udaljenost za čitanje za savršeno pozicioniranje dela za čitanje.
Varilux S DesignVarilux S Design je osnova Varilux S Series raspona koja nudi dve revolucionarne tehnologije: Nanoptix - revolucija u tehnologiji izrade sočiva i Synchroneyes - revolucija u fiziologiji
Varilux Physio f-360°Varilux Physio f-360 pruža sve prednosti koje ima Varilux Physio optimalno rešenje u smislu estetike zato što ovaj progresivni dizajn dopušta Free Curve Concept.
Varilux PhysioVarilux je napravio tehnološki iskorak 2006.g. predstavljanjem Varilux Physio sočiva, pružajući nosiocima jedinstveno iskustvo vida kroz: Visoku Rezoluciju Vida
Varilux ComfortVarilux Comfort sočiva su prilagođena današnjem okruženju. Podržava dinamički vid i brzu promenu aktivnosti dopuštajući vam prirodan položaj glave.
Varilux Liberty Varilux Liberty predstavlja ulazni progresiv u Varilux raspon i sadrži sve prednosti Varilux progresivnog dizajna.
Varilux poseban dizajnKao što su sportske cipele važne kada se bavite sportom, tako je nošenje specifičnih sočiva bitno za posebne aktivnosti kako bi udobnost vida bila što bolja.
Varilux E seriesVarilux E series

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Štampa
Štampa
Poslati
Pošalji prijatelju
SmanjenjePovećanje
Veličina teksta