Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj
Essilor Srbija > SOČIVA > PROGRESIVNA SOČIVA
Varilux - savršen vid na svim udaljenostima
 

Današnji presbiopi žive sve bržim tempom, a multitasking  aktivnosti zahtevaju brzo prilagođavanje i  menjanje vizualnog fokusa. Kako bi otišli korak napred, shvaćajući potrebe današnje evolucije i stavljajući svoje korisnike u srce inovacija,  kako bi im ponudili što bolje rešenje za presbiopiju, Essilor kao vodeći  proizvođač sočiva predstavlja revoluciju u progresivima – Varilux X – novu generaciju progresivnih sočiva! 

Essilorov istraživački tim je u razvoj uključio fokus grupu od čak  3.000 presbiopa iz celog svjeta, da vam donesemo najbolje rešenje uz oznaku – POTVRDILI NOSIOCI.

Uz Varilux X suvremena tehnologija radi u službi vaših očiju! Ova progresivna sočiva se još bolje i prilagođavaju potrebama nosioca od dosadašnjih Variluxa. Osiguravaju opažanje svakog detalja u zoni nadohvat ruke i puno šire, pružaju najprirodniji položaj tela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane  za generaciju nosioca koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računare i uvek su "on-line".  Nosioc vrlo brzo oseti  sve prednosti jednog para naočara za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagođavanja.

Zato što se savršeno prilagođava potrebama moderne generacije presbiopa, Varilux X revolucionaran je odgovor za savršeno dobar vid nadohvat ruke i život u pokretu!


Varilux S 4D, Varilux S f-360, Varilux S Design


VARILUX_GIF-500x150_SRB.gif


Zašto smo Vam omogućili drugi par Varilux sočiva besplatno?

Svi koji nose naočare našli su se u situaciji da izgube, razbiju.... naočare, a neophodne su jer bez njih vid nije oštar i nije moguće obavljati svakodnevne aktivnosti. Takođe, aktivnosti koje su vezane za otvoreni prostor, izloženost jakom sunčevom svetlu zahtevaju adekvatnu zaštiitu kao i dobar vid. Sunčane naočare u Vašoj dioptriji bi sigurno pomogle.

Osim toga, imamo različite cipele, garderobu za posao,  odlazak u šetnju gradom, bavljene sportskim aktivnostima...zašto ne bi imali i različite naočare?

Imamo jedne oči, a kvalitetan vid je izuzetno važan za kvalitetan život!


Stručnjaci širom sveta i dalje preporučuju Varilux sočiva kao br.1 za korekciju prezbiopije. Sva Varilux sočiva se preporučuju sa Crizal Forte UV i odobrena su od strane nosilaca kao što ste vi!

Da biste osigurali prirodan vid, kontaktirajte svog oftalmologa ili optičara i pitajte ih koji je najbolji Varilux dizajn za vas.

Varilux Xclusive 4DOtkrijte neograničen refleksni vid sa Varilux Xclusive 4D! Najsavršenija personalna Varilux sočiva. Samo Varilux Xclusive 4D vam pruža stabilnost u pokretu, široko polje vida i refleksni vid. Ekskluzivno za Visioffice vlasnike.
Varilux X track / f-360Varilux X track/ trackf-360 sočiva predstavljaju prvi korak ka personalizaciji u okviru Varilux X series, obzirom da ova sočiva uzimaju u obzir personalizovane parametre okvira i prirodnu udaljenost za čitanje za savršeno pozicioniranje dela za čitanje.
Varilux X DesignVarilux X Design je osnova Varilux X Series raspona
Varilux PhysioVarilux je napravio tehnološki iskorak 2006.g. predstavljanjem Varilux Physio sočiva, pružajući nosiocima jedinstveno iskustvo vida kroz: Visoku Rezoluciju Vida
Varilux ComfortVarilux Comfort sočiva su prilagođena današnjem okruženju. Podržava dinamički vid i brzu promenu aktivnosti dopuštajući vam prirodan položaj glave.
Varilux Liberty Varilux Liberty predstavlja ulazni progresiv u Varilux raspon i sadrži sve prednosti Varilux progresivnog dizajna.
Varilux poseban dizajnKao što su sportske cipele važne kada se bavite sportom, tako je nošenje specifičnih sočiva bitno za posebne aktivnosti kako bi udobnost vida bila što bolja.
Varilux E seriesVarilux E series

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Štampa
Štampa
Poslati
Pošalji prijatelju
SmanjenjePovećanje
Veličina teksta